Skip to content
mapa & GPS poloha  předpověď počasí
<i class="fa-solid fa-camera" aria-hidden="true"></i><span title=" "> </span>

Otevření dopravního terminálu včetně cyklověže v Jaroměři

úsek: V

9.10.2019–9.12.2019

V prosinci bude dokončena stavba nového dopravního terminálu v Jaroměři, jehož součástí je i cyklověž. Výstavba nového dopravního terminálu má za cíl vytvoření kvalitního, komfortního a bezpečného prostředí pro cestující, které odpovídá standardu 21. století a spojuje tak autobusovou, vlakovou, automobilovou a cyklistickou dopravu.

To vše zpříjemní cestování občanům města i jeho návštěvníkům. Obyvatelé a návštěvníci Jaroměře tak budou moci od nového roku svá kola uschovat v moderní a osvědčené cyklověži. Kola je zde možné zaparkovat celodenně i s brašnami či helmou a vydat se "nalehko" třeba na prohlídku města či jeho okolí.

Jaroměřská cyklověž s kapacitou až 118 kol je tak dalším zázemím tohoto druhu na Labské stezce, samotné zaparkování i vyzvednutí kola trvá jen několik vteřin. Stačí přijet s kolem ke vstupním dveřím a najet s ním do vyhrazeného prostoru. Po stisknutí tlačítka cyklověž vydá lístek s čárovým kódem a samoobslužný parkovací systém pak kolo ve věži umístí. Při vyzvednutí kola stačí načíst čárový kód, zaplatit poplatek za uschování ve výši 5 korun na den a automat kolo vydá zpět. Majitelé IN Karty Českých drah mají parkování ve věži zdarma.