Skip to content
mapa & GPS poloha  předpověď počasí
<i class="fa-solid fa-camera" aria-hidden="true"></i><span title=" "> </span>

Informace pro Vaši cykodovolenou přináší zdarma aktuální Cykloprůvodce Labská stezka 2020

13.2.2020–9.7.2020

Labská stezka je TOP evropskou dálkovou cyklotrasou a letos slaví již 25 let své existence. Vede atraktivním prostředím koridoru řeky Labe od pramene v Krkonoších až k Severnímu moři u německého Cuxhavenu. Včetně odbočky do Prahy nabízí stezka 1.300 kilometrů jedinečného spojení historie, architektury a přírody.

Aktualizovaný Cykloprůvodce Labská stezka 2020 byl slavnostně pokřtěn na veletrhu Holiday World Praha v expozici Východních Čech za účasti partnerů společného marketingu stezky z Česka i Německa. Zároveň je ve spolupráci s partnery již od začátku roku distribuován do všech regionů podél Labské stezky. Průvodce bude po celý rok zdarma k dispozici na všech důležitých veletrzích cyklistiky a cestovního ruchu, ve všech informačních centrech podél Labe a v zařízeních s certifikací Cyklisté vítáni na trase. Objednat si za cenu poštovného můžete i tištěnou verzi brožury.

Vedle přehledu certifikovaných služeb a možností ubytování pro cyklisty (Cyklisté vítáni v ČR a Bett+Bike v Německu) obsahuje brožura také mapy úseků s tipy na hlavní atrakce, jízdní řády přívozů, kontakty na informační centra a další důležité informace. Přináší tak v české a německé jazykové mutaci kompletní informační servis a přehlednou nabídku zázemí pro uživatele jedné z nejkrásnějších a nejoblíbenějších říčních stezek v Evropě.